Είμαι η Ξανθή Τσιούκα

και σε καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μου!

Είμαι σύμβουλος ολιστικής, προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης και μοιράζω την ζωή μου ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Το 2011 δημιούργησα την ιδέα του Glorious Cycles, το οποίο συνιστά έναν διεθνές holistic project, που μέσω ολιστικών θεραπειών, σκοπό έχει να φέρει το άνθρωπο πιο κοντά στην ευτυχία και την ισορροπία με τον ίδιο του τον εαυτό.

Στόχος του Glorious Cycles είναι η διάδοση της φιλοσοφίας του Holistic Coaching, της Ολιστικής Συμβουλευτικής  του Ρέικι, του Theta Healing, και άλλων ευεργετικών για το σώμα, το πνεύμα και την ψυχή, μεθόδων. Σεμινάρια αυτογνωσίας, αυτοβελτίωσης, σε συνεργασία με διεθνώς καταξιωμένους εισηγητές, αποτελούν επίσης βασικοί πυρήνες του Glorious Cycles.

Ως Holistic coach, επιθυμώ να μεταφέρω τις γνώσεις μου πάνω στις ολιστικές τεχνικές σε κάθε άνθρωπό που θέλει να γεμίσει με θετική ενέργεια και γαλήνη την εσωτερική του υπόσταση, αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης και όλη του την ζωή θεαματικά.

Ως Σύμβουλος Ολιστικής Ανάπτυξης, Υπνοθεραπείας, Reiki Master Teacher, Theta Healing Instructor, NLP Μaster Practitioner & εκπαιδεύτρια τμημάτων αυτογνωσίας, διαλογισμού, και άλλων ολιστικών τεχνικών σε Ελλάδα και Κύπρο,  «προτρέπω τους ανθρώπους να μάθουν να χρησιμοποιούν την δική τους αυτοθεραπευτική ενέργεια» εστιάζοντας πρώτα στην δύναμη της αυτοπαρακίνησης και στη συνέχεια στην ατομική προσέγγιση της αυτοθεραπείας .

Πρώτα ως άνθρωπος και έπειτα ως Holistic coach, πιστεύω ότι ο καθένας μπορεί να έχει την πραγματικότητα που επιδιώκει. Χρειάζεται προσωπική εξερεύνηση και πίστη στη δύναμη που το προσωπικό εσωτερικό ταξίδι, θα μας προσφέρει.

xanthi_contact

“Πιστεύω βαθιά πως εμείς είμαστε υπεύθυνοι για τη ζωή μας! Όταν αναλαμβάνουμε την ευθύνη του εαυτού μας, μπορούμε ουσιαστικά να απελευθερωθούμε και να πάμε μπροστά”.

Ημερολόγιο Ευτυχίας

από την Ξανθή Τσιούκα

Ένα Ημερολόγιο Ευτυχίας είναι το καλύτερο εφόδιο για να απαριθμήσουμε όλες αυτές τις όμορφες καταστάσεις που βιώνουμε στη ζωή μας & για να φέρνουμε στο νου μας συνειδητά, ανθρώπους που δικαίως έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.
Για περισσότερα βίντεο μπορείς να επισκεφθείς το κανάλι μου στο YouTube.

Πιστοποιήσεις & ενδεικτικές ειδικεύσεις:

  • Μέλος του ΚΟΙΝΣΕΠ Holistic World, του Ελληνικού Ινστιτούτου Coaching και του Παγκύπριου Συνδέσμου Ολιστικής Υγείας « Αμφικτιονία».
  • Μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Coaching του Πανελληνίου Συλλόγου Reiki
  • Μέλος Διεθνών Οργανισμών όπως : Internationals Association for Counselling (IAC), Association for Coaching (AC), The American Board of NLP(ABNLP), The American Board of Hypnotherapists (ABH), International Center of Reiki Training, Theta Healing Institute of Knowledge,
  • Πιστοποιήσεις στα προγράμματα σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών: Life Coaching Certificate in Coaching (AC Accredited), Ύπνωση, Εναλλακτικές Ψυχολογικές Θεραπείες,  Αυτογνωσία, Φιλοσοφία, Ελευθερία και Ευημερία, Διαχείριση Χρόνου και Άγχους
  • Εξειδίκευση  στο Coaching στελεχών επιχειρήσεων, αθλητών, καλλιτεχνών καθώς επίσης και στο Coaching & Mentoring επαγγελματιών ολιστικής υγείας.

Συνεργασίες

Άλλαξε τη σκέψη σου, άλλαξε τη ζωή σου & φτιάξε τη δική σου ονειρεμένη πραγματικότητα...