Τι είναι το Life Coaching;

Η Ξανθή Τσιούκα είναι έμπειρη Holistic Life Coach, εστιάζοντας στις ανάγκες και επιθυμίες του κάθε ατόμου που την εμπιστεύεται. Καθοδηγεί το άτομο σε μια ζωή γεμάτη αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνάμεις του.
Το life coaching είναι ένα πρόγραμμα καθοδήγησης ζωής λοιπόν, ένα αέναο ταξίδι στην επιτυχία με τελικό στόχο την επίτευξη και την εκπλήρωση των ονείρων σας. Στο life coaching ο προπονητής γίνεται ο καθοδηγητής σας. Με τις συνεδρίες εστιάζει σε εσάς και μόνο, με σκοπό να σας ενδυναμώσει, αίροντας τα εμπόδια που οι ίδιοι πολλές φορές θέτετε στον εαυτό σας. Η ολική βελτίωση της προσέγγισης και αντιμετώπισης των προκλήσεων της ζωής αποτελεί τον κεντρικό πυρήνα του life coaching με στόχο την σταδιακή ανύψωση της αυτοεκτίμησης του ιδίου του ατόμου.

Αν θέλετε να ζήσετε τη ζωή σας με πάθος, χαρά και δημιουργικότητα τότε μείνετε πιστοί στις δυνάμεις σας. Με θάρρος και πίστη στον εαυτό σας θα καταφέρετε να εκπληρώσετε όλα σας τα όνειρα. Το life coaching είναι το κίνητρο που χρειάζεστε για να κάνετε πράξεις τις αλλαγές που θα σας οδηγήσουν στην ζωή που ονειρεύεστε.

Εξερευνήστε τους στόχους σας

Ένα μεγάλο κομμάτι της διαδικασίας του life coaching αφορά στο να ανακαλύψετε που βρίσκεστε τώρα, που θέλετε να φτάσετε στη ζωή σας και να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να το καταφέρετε. Ένας life coach σας βοηθά να θέσετε στόχους και με δράση να πάρετε την ζωή στα χέρια σας. Μερικές φορές μπορεί απλά να νιώθετε χαμένοι, τότε ο life coach σας κάνοντας ουσιαστικές ερωτήσεις, σας βοηθά να βρείτε το δρόμο σας.

Ο life coach θα σας παρακινεί συνεχώς. Είναι εκεί για να σας κινητοποιήσει και σας κάνει να νιώσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και παραγωγικότητα ώστε να μεταφέρετε την ενέργεια σας στην υπόλοιπη ζωή σας. Η ευτυχία που νιώθετε όταν έχετε ξεκάθαρη εικόνα και προσπαθείτε να επιτύχετε τους στόχους σας αποτελεί την επικύρωση της διαδικασίας και είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κερδίσετε από τις συνεδρίες του life coaching. Οι συνεδρίες σας κρατούν σταθερούς και υπεύθυνους στα βήματα που πρέπει να κάνετε για να φτάσετε εκεί που θέλετε, και να ξεπεράσετε προβλήματα που θα εμφανιστούν στο δρόμο σας.

Τα οφέλη του Life Coaching

Οι συνεδρίες

Άλλαξε τη σκέψη σου, άλλαξε τη ζωή σου & φτιάξε τη δική σου ονειρεμένη πραγματικότητα...